6E UNIVÉ OOST HOF VAN TWENTE TRIATHLON 22 MEI 2022

Nieuws

6E UNIVÉ OOST HOF VAN TWENTE TRIATHLON 22 MEI 2022

Triathlon Facebook 1.jpg

Speciale trainingsclinic voor Tri atleten

Markelo. Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ organiseert in samenwerking met triathlonvereniging TTvW een speciale trainingsclinic voor tri-atleten. De clinic bestaat uit 10 tri-trainingen en 4 losse zwemtrainingen onder leiding van vakkundige begeleiders van zowel TTvW als ‘De Vijf Heuvels’.

De clinic is er qua timing precies op gericht om 22 mei optimaal aan de start te verschijnen van De Hof van Twente Triathlon. Naast deze triathlon zijn er uiteraard meerdere triathlons in de omgeving waar aan deelgenomen kan worden en waar deze clinic zeer geschikt voor is.

De Hof van Twente Triathlon wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Net als voorgaande jaren speelt deze sportieve uitdaging zich af in en rondom zwembad ‘De Vijf Heuvels’.

De clinic start op zaterdag 12 maart 12.30-14.00 u t/m zaterdag 14 mei. Naast 10 zaterdagtrainingen kan er ook 4x worden deel genomen aan een zwemtraining op maandag (20.00-20.45) of vrijdag (17.45-18.30). Hier kun je zonder opgave vooraf, bij instromen.

Op de zaterdagen komen alle aspecten van de triathlon uitgebreid aan bod. Het draait dus niet alleen om zwemmen. Ook de fiets- en looptraining komen uitgebreid aan bod, net als de wisselingen tussen het zwemmen, fietsen en lopen. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten. Een betere voorbereiding op 22 mei is er niet!

De inschrijving voor de clinic is vanaf heden en kan bij de receptie van het zwembad aan de Potdijk 5 te Markelo. Inschrijving voor de triathlon is online en is reeds van start gegaan. Meer info hierover via www.hofvantwentetriathlon.nl.

De clinics vinden plaats in en bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’. De kosten hiervoor bedragen € 79,00 te voldoen bij de inschrijving aan de receptie van het zwembad. Heb je al een magneetkaart, neem deze dan mee, anders zul je deze nog 1-malig voor €5 aan moeten schaffen. Inschrijven kan nog tot en met de eerste trainingsdatum 12 maart. De overige data zijn 19/26 maart, 2/9/16/23/30 april en 7 en 14 mei. Ben je verhinderd op een zaterdag, dan kun je nog een extra maan- of vrijdag deelnemen aan de zwemtraining om zo toch de 14 trainingsmomenten vol te kunnen maken.

Tip: Heb je al een aquasportiefkaart of een aquatotaalkaart, ook hiermee kun je deelnemen aan de clinic. Geef je dan nog wel even op bij de receptie. Tot en met 31 maart is de 14 voor 10 actie nog geldig.

Voor meer informatie over de clinic kun je contact opnemen met Henny Huisken. Ze is per e-mail te bereiken via info@sportfondsenhofvantwente.nl of via het algemene nummer van het zwembad (0547) 361794. Meer informatie over de zwem/triathlontrainingen in het zwembad, die het hele jaar door worden gegeven, is te vinden op de website www.zwembaddevijfheuvels.nl. Meer informatie over de triathlon is te vinden op www.hofvantwentetriathlon.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.