Contact

Adresgegevens:
Zwembad de Vijf Heuvels
Potdijk 5
7475 SL Markelo

Contactgegevens:
Tel: 0547-361794
E-mail: info@sportfondsenhofvantwente.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 06:45 - 21.30 uur
Dinsdag 06:45 - 21.30 uur
Woensdag 06:45 - 21.30 uur
Donderdag 06:45 - 21.30 uur
Vrijdag 06:45 - 21.30 uur
Zaterdag 08:00 - 12.00 uur
Zondag 08:00 - 14.00 uur

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad De Vijf Heuvels te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0547-361794. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Tijden & Tarieven voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Voor een overzicht van onze tarieven, klik hier.Tijden & Tarieven

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in onze garderobe.

Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen. Zwemluiers verkopen wij niet.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie bel 0547-361794 of mail info@sportfondsenhofvantwente.nl.

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles kun je ons het beste mailen op zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl. Dit kan ook als je kind nog geen 4 is. Klik hier voor het InschrijfformulierA.

Je kunt je kind telefonisch op 0547-361794 afmelden voor de zwemles.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het niveau en lestijd/dag. Inhaalmogelijkheden bij ziekte zijn op dinsdag en woensdag om 17.15 voor A. Bij juiste afmelding kun je hier zonder opgave naar toe gaan. Deze lessen zijn in het bad aan de blauwe kant.

Overleg bij langdurige ziekte altijd met de coördinator. We kijken dan naar mogelijkheden van verrekening. Dit kan via zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl.

Voor een overzicht van alle kijklessen en het diplomazwemmen klik je hier jaaroverzicht nieuw

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch maar nog beter via e-mail op zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd tijdig over geïnformeerd.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

In de 4e week na de betaalweek krijgen de kinderen een tussentijdse beoordeling mee en in de 7e week krijg je bericht of je kind door gaat naar een volgend niveau. Wil je op een ander moment iets weten, mail je vraag dan naar zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl. Vermeld hierbij altijd de naam van je kind de lesdag/tijd en het niveau van je kind. Als je graag terug gebeld wilt worden door iemand, kun je dat ook aan geven.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Ook werken we soms met opdrachtkaarten, zo oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Op dit moment kun je een leskaart alleen nog maar opwaarderen bij de receptie. Dit moet doorgaans 1x per 7 weken. Vergeet dan je leskaart niet mee te nemen.

Banenzwemmen

Ja, je kunt banenzwemmen.

Je kunt banenzwemmen in het groene bad (27,5 graden) in het blauwe bad (29,5 graden) en in de zomerperiode in het buitenbad (verwarmd tot minimaal 19 graden).

Banenzwemmen in het warmere bad staat onder 'ontspanning', overig banen zwemmen onder 'sporten'.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.