DOGGYPLONS 15e Editie! was geweldig

Nieuws

DOGGYPLONS 15e Editie! was geweldig

PHOTO-2021-09-13-14-19-51 2.jpg

Doggy plons was succes !!!

Zondag 10 september was het een GROOT en spetterend spektakel in het buitenbad: de 15e editie van de Doggy Plons was met het mooie weer een goede reden om nog even te genieten en te komen zwemmen met de trouwe viervoeters.

Een van de leukste uitjes met je hond, en dat hebben we gemerkt. Om 9.30 uur stonden de eerste baasjes al voor de poort klaar en zodra het hek open ging wisten de honden niet hoe snel ze naar het water moesten rennen.

Tot 13.00 uur was het grote pret en fantastisch om te zien hoe iedereen genoot van het zwemmen en spelen, zoals bijv. op de supplank. Ook de baasjes want met 30 graden op de thermometer is het nog heerlijk om een frisse duik te kunnen nemen!

Dierenartsen Evelyn en Emiel stonden paraat voor advies en uiteraard voor evt. EHBO, fotograaf Marjan heeft prachtige plaatjes geschoten (zie www.fotostudiomarkelo.nl). Trimsalon Doo-Dah was aanwezig en natuurlijk ook weer

de mobiele doggy wash waar Richard van Welkoop Markelo heel druk was met het wassen en föhnen van heel veel honden. Kraampjes met leuke zelfgemaakte knuffels, made by Elenor, en alles voor je dier bij Dierservice Nijverdal deden ook goede zaken.

Bij het naar huis werden de 285 honden nog eens verrast met een goody bag, gesponsord door de Welkoop; een geweldige samenwerking waar we trots op mogen zijn!

Een groot deel van de opbrengst komt zoals ieder jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Ook deze keer is gekozen voor de Dierenambulance Hof van Twente. De ambulance is altijd op zoek naar vrijwilligers en kan financiële steun goed gebruiken!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.