Openingstijden binnen vanaf 20 september

Nieuws

Openingstijden binnen vanaf 20 september

0002_markelo-002.jpg

Kom coronakilo’s killen in onze accommodaties. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Welkom binnensporters!

Vanaf 20 september geldt onderstaand rooster voor het banenzwemmen, de Aquasporten en het vrij zwemmen.

NIEUW op maandag en donderdagavond. Het Aqua Fit Circuit. Naast het banenzwemmen kun je met behulp van stuurkaarten die aan de rand van het bad liggen, extra oefeningen doen. Reserveren is hiervoor niet nodig.

Kom jij coronakilo’s killen? Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom nog steeds van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd afstand waar mogelijk en was en/of desinfecteer je handen regelmatig.

Sinds 25 september is de 1,5 m. afstand regel vervallen. Wel vragen wij je waar mogelijk nog afstand te bewaren. De 1-richting is vervallen en omkleden mag gewoon weer in de kleedruimte voor aanvang van het zwemmen.

Reserveren hoeft alleen nog voor de Crazy Power Workout op dinsdagavond, dit ivm de grote populariteit en het prettig kunnen bewegen in de beschikbare ruimte. Dit kan telefonisch op 0547-361794.

Hieronder het rooster voor het binnenbad dat in gaat vanaf 20 september.

Openstellingsrooster binnen vanaf 20 september.

Webshop De Vijf Heuvels - Inloggen (nexusportal.nl)

Horeca en coronatoegangsbewijs.

Net als in alle andere horeca in Nederland geldt in onze horeca ook dat je een coronatoegangsbewijs moet tonen voordat je gebruik maakt van de horeca (dus NIET als je alleen komt zwemmen of voor de zwemles van je kind komt). Wij vragen je om je QR code (vanaf 13 jaar) en je ID bewijs (vanaf 14 jaar) gereed te houden. Hartelijk dank voor de medewerking.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.