Clinic Start2TRI van start

Nieuws

Clinic Start2TRI van start

Triathlon 2022

14x trainen voor een optimale voorbereiding op de 7e Hof van Twente Triathlon.

Eén februari is de officiële inschrijving van start gegaan van de 7e Hof van Twente Triathlon van 4 juni in en rondom zwembad De Vijf Heuvels. Als je je hier inschrijft, kun je je ook gelijk opgeven voor de clinic. Wil je eerst starten met trainen en later pas inschrijven voor de clinic, kom dan naar de receptie en Start2TRI!

Met medewerking van de triathlonvereniging TTvw is er weer een clinic georganiseerd om er voor te zorgen dat je in optimale vorm bent als je aan de start staat.

Voor €85 kun je deelnemen aan 14 trainingen. 10 zwemtrainingen en 4 tri trainingen. De zwemtrainingen zijn op maandagavond (20.00-20.45u) en/of vrijdagavond (17.45-18.30u) vanaf 3 februari t/m 2 juni. De tri-trainingen zijn op 4 zaterdagen van 12.30-14.00u op 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei. De zwemtrainingen zijn er op gericht je slag te verbeteren en met opbouwende schema's je algehele conditie te verbeteren. De tri-trainingen zijn gericht op alle onderdelen en ook de wissels en starten ook bij het zwembad.

Je kunt je gewoon inschrijven bij de 1e training, je hoeft hier niet extra voor te komen of van te voren te reserveren. Ben je nog niet bekend bij ons, kom dan iets eerder zodat we je gegevens goed kunnen noteren. Vergeet verder uiteraard je zwemkleding niet en een bidon, want je wordt flink aan het werk gezet.

Ga voor het inschrijven voor de triathlon naar https://hofvantwentetriathlon.nl/

Nog vragen? Mail ons op info@sportfondsenhofvantwente.nl of bel 0547-.361794 en vraag naar Henny.

De zwemtrainingen gaan ook na de traithlon gewoon door op maandag en vrijdag, zo blijf je het hele jaar door in conditie voor wellicht nog een andere triathlon of gewoon om je lekker fit en vitaal te voelen!

Heel veel plezier alvast en tot snel!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.