Binnen

Aquavaria

Werken aan conditie en spieropbouw

Wil jij op verschillende manieren aan je conditie en spieropbouw werken? Dan is Aquavaria dé aquawork-out voor jou. Met Aquavaria hoef je niet te kiezen uit het grote aanbod Aquasporten. Wel zo makkelijk dus!

Aquavaria is wekelijks lekker bewegen in het water waarbij er diverse aquasporten aan bod komen. De helft van de lestijd wordt gewerkt aan de conditie door middel van bijvoorbeeld aquajoggen. De andere helft van de les wordt ingevuld met oefeningen uit o.a. aquarobics.

Deze activiteit is ideaal voor iedereen die van verrassing en afwisseling houdt. Laat je elke week verrassen door een andere activiteit. We maken gebruik van allerlei materialen om spieren te versterken en/of oefeningen leuker en pittiger te maken. Bij alle lessen wordt muziek gebruikt.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
8,50
12 Badenkaart Aquasportief (15 weken geldig)
85,00
Aqua Totaal (1/2 jaar onbeperkt zwemmen en deelname aan alle Aqua Sportlessen)
238,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.