Buitenbad geopend tot 11 september!

Buitenbad geopend tot 11 september!

Heerlijk zwemmen in de buitenlucht

0010_markelo-010.jpg

Vanaf 12 juli gaat het zomerrooster in.

Ons buitenbad

Zwembad De Vijf Heuvels beschikt over een prachtig buitenbad met een grote ligweide. Geniet optimaal van de heerlijke zonneschijn of zoek de schaduw op onder één van de grote bomen. Tijd voor verkoeling? Neem een duik in het wedstrijdbad of maak een snelle rit op de waterglijbaan!

Doordat de 1,5 m norm nog van kracht is, is er beperkt kleedruimte beschikbaar, dus zorg dat je je zwemkleding al aan hebt. Ook is het helaas niet mogelijk om terug naar binnen te gaan. Je verlaat het buitenbad via de tourniquet. .

Reserveren is sinds 26 juni alleen nog nodig voor de Aquasporten binnen via 0547-361794.

Wil je ook bij mooi weer verzekerd zijn van een plekje in ons buitenbad, koop dan vast je ticket in de webshop (tickets/zwemmen alle leeftijden/kaartje kopen of reserveren met meerbadenkaart/abonnement). Ook kun je via de webshop een zomerabonnement kopen (jeugd €37 en vanaf 17 jaar €54).

Webshop De Vijf Heuvels - Inloggen (nexusportal.nl) .

Zie hieronder het zomerrooster vanaf 12 juli. LET OP: het buitenbad is extra lang geopend t/m 11 september!!!

Vanaf 23 augustus, als de basisscholen en onze zwemlessen weer van start gaan, passen we de openingstijden wel iets aan. Dit rooster volgt tzt.

Openingstijden zomervakantie 2021

Faciliteiten

  • Familieglijbaan en kinderglijbaan
  • Duikplank
  • Peuterbad
  • Speeltoestellen
  • Volleybalveld
  • Voetbalveld
  • Tafeltennistafel

Horeca
Heb je trek gekregen in wat drinken of wat eten? Of is het zo warm dat je wel een ijsje lust? Op ons buitenterrein is een kiosk met terras aanwezig zodat jij niks tekort komt tijdens je verblijf in ons buitenbad!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.