Crazy Power Workout
Binnen

Crazy Power Workout

Als je van sporten, water én uitdaging houdt is dit de workout voor jou!

Uitdagende interval training op hoge intensiteit. Wil jij aan je conditie werken, afvallen of sterker worden? Tijdens deze intensieve interval training kan dit allemaal! De training vraagt wel om wilskracht en doorzettingsvermogen.

Crazy Power Workout is een knallende HIIT workout oftewel een High Intensity Interval Training; een nieuwe vorm van aquatraining en is bijzonder effectief. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, met de HIIT training kun je al deze doelen bereiken. Dat zal ook de reden zijn dat deze vorm van training op dit moment ontzettend populair is.

Tijdens een HIIT training wissel je korte periodes van intense activiteit af met korte momenten van rust. Dit kun je dus zowel tijdens het hardlopen doen als in het water. Het betekent dat je je training opdeelt in gedeeltes (intervallen), en vervolgens afwisselend intensief traint en dan weer even uitrust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw een inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten.

Deze training vraagt om wilskracht. Wil je ook aan de slag? Kom dan meedoen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les
9,40
12 Badenkaart Aquasportief (15 weken geldig)
94,00
Aqua Totaal (3 maanden onbeperkt zwemmen en deelname aan alle Aqua Sportlessen)
131,30
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.