Peuter en kleuter zwemmen.
Binnen

Peuter en kleuter zwemmen.

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Zoek je een leuke activiteit met je , peuter of kleuter? Kom samen zwemmen! Let op. Ons water is 29,7 graden Celsius. Wij adviseren voor deelname aan de les om te komen met je peuter/kleuter vanaf dat ze kunnen staan.

Kan je kind nog niet staan, dan kun je uiteraard al wel komen (vrij) zwemmen op bijvoorbeeld zondag van 11.00-14.00 uur. Tot 2 jaar zijn kinderen gratis. Tijdens banen zwem momenten kun je ook altijd met je kleintje in het stoere peuterbad met glijbaan en grappige boerderijdieren. Ook in dit bad is de watertemperatuur net onder de 30 graden Celsius en adviseren wij een leeftijd van minimaal 6 maanden.

peuterbad


Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Peuter / kleuter zwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.
Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.


Met zijn drieën mag ook!
Willen papa en mama allebei mee? Ze zijn van harte welkom om mee te komen zwemmen. Jullie kunnen een extra kaartje online bestellen of bij de kassa. Na de les kun je nog een half uurtje blijven zwemmen in het bad met tractor en glijbaan.


Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig. Wat je wel nodig hebt? Je ziet het in onderstaande checklist.

Praktische tips:

  • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad.
  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.
  • Minimale leeftijd is 10 á 12 maanden (ongeveer vanaf dat ze kunnen staan)
  • In de zomervakantie en op officiële feestdagen is er geen les.

Wat heb je nodig?

  • Zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek
  • Zwemcape
  • Favoriet badspeeltje

Tarieven

Losse les
8,50
12 Badenkaart (1 jaar geldig)
85,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.