Hof van Twente Triathlon.

Nieuws

Hof van Twente Triathlon.

triatlon 2024.jpg

Speciale Triathlon-clinic.

Speciale Traithlon-clinic voor tri-atleten!

De Univé Oost Hof van Twente Triathlon speelt zich af in en rondom zwembad De Vijf Heuvels.

Zwembad De Vijf Heuvels organiseert een clinic die bestaat uit 10 zwemtrainingen en 4 tri-trainingen, onder vakkundige begeleiding van Henny Huisken. De clinic, die bestaat uit 10 zwemtrainingen en 4 tri-trainingen, is er qua timing precies op gericht om 26 mei optimaal aan de start te verschijnen van de Hof van Twente Triathlon.

De zwemtrainingen zijn op maandag van 20.00 tot 20.45 uur en op vrijdag van 17.45 tot 18.30 uur. De tri-trainingen zijn op zaterdag 24 februari, 23 maart, 20 april en 18 mei van 12.30 tot 14.00 uur. Hierbij komen alle aspecten uitgebreid aan bod zoals naast het zwemmen fiets- en looptraining, maar ook de wisselingen tussen deze onderdelen in.

Inschrijving voor de clinic kan bij de receptie van het zwembad. De kosten bedragen € 94,- voor 14 trainingen. Inschrijving voor de triathlon is online en reeds gestart. Meer info op www.hofvantwentetriahtlon.nl

Bij online opgave voor de triathlon kun je je ook direct opgeven voor de clinic. Neem je inschrijfbewijs mee naar het zwembad voor je 1e training, dan wordt er een zwempas voor je aangemaakt.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.