Buitenbad geopend vanaf woensdag 28 april!

Nieuws

Buitenbad geopend vanaf woensdag 28 april!

Overzicht bad en P zonninger20190408_132741.jpg

Bekijk hier wat er allemaal WEL mogelijk is!

Vanaf woensdag 28 april is het buitenbad weer geopend!
Zwembad De Vijf Heuvels beschikt over een prachtig buitenbad met een grote ligweide. Geniet optimaal van de heerlijke zonneschijn of zoek de schaduw op onder één van de grote bomen. Tijd voor verkoeling? Neem een duik in het wedstrijdbad of maak een snelle rit op de waterglijbaan!

Vanaf de 28e is er weer volop ruimte voor banenzwemmen. Ook zijn er voor de diehards een aantal activiteiten. Op dit moment mogen we helaas nog geen recreatief en/of gezinszwemmen aanbieden. Wel hebben we maandag t/m vrijdagmiddag en zondagmiddag zwemmen voor de jeugd tot 27 jaar. Hier organiseren we sportactiviteiten zoals watergames, survival en korte opfrisprogramma's om te checken of je nog voldoende zwemveilig bent. Ook staat de glijbaan aan, kun je op de springplank en zijn de sportveldjes geopend. Je hoeft je niet op te geven of te reserveren, je kunt gewoon naar het bad toe komen.


Bekijk hier het Rooster Buitenbad en de bijzonderheden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.