Zwemles voor volwassenen
Binnen

Zwemles voor volwassenen

Zwemles is voor iedereen

Zwemles is voor iedereen. Of je nu elf, dertig of tachtig bent; ook jij kunt het leren! Heb je al diploma’s, maar wil je je zwemvaardigheden verbeteren? Of wil je weer vertrouwd raken met water? Ook dan kun je meedoen met de zwemles voor volwassenen.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor volwassenen in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgever raak je vertrouwd met water. In een kleine groep leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Zwemmen weer oppakken
Zwemmen is een gezonde sport, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Zwemvaardigheden verbeteren
Ook als je beter wil leren zwemmen kun je terecht bij de zwemles voor volwassenen. In kleine groepen werk je onder begeleiding van een ervaren zweminstructeur aan je vaardigheden. Zwem je zonder angst en wil je bijvoorbeeld een borstcrawl aanleren, dan is de triathlon training op maandagavond of het trimzwemmen op vrijdagavond wellicht een betere keuze. Twijfel je, neem dan contact op met ons via info@sportfondsenhofvantwente.nl of 0547-361794.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor volwassenen kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Aanmelden
Neem voor meer informatie en het aanmelden (telefonisch) contact op via info@sportfondsenhofvantwente.nl of 0547-361794.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Leskaart 8x volwassenen (10 weken geldig)
57,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.