Zwangerschapszwemmen
Binnen

Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd en kom zwemmen!

Zwemmen is een goede manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Omdat de schokbelasting minimaal is, kun je in het water heerlijk vrij en veilig bewegen. Wil je fit zijn voor de bevalling? Kom zwemmen!

Zwemmen is een ideale sport voor zwangeren. Omdat het water je – zwaarder wordende – lichaam ondersteunt, kun je veilig en prettig bewegen. Ook je baby vindt het prettig als je zwemt. De langzame en schommelende bewegingen hebben een rustgevend effect. Juist nu je zwanger bent, is een sport met een minimale schokbelasting belangrijk. Tijdens de zwangerschap worden je banden en gewrichten namelijk weker.

Gezondheidsvoordelen in ieder trimester
Zwemmen heeft gezondheidsvoordelen in iedere fase. ’s Ochtends zwemmen kan bijvoorbeeld helpen om ochtendmisselijkheid tegen te gaan. Ook is het goed voor je bloedcirculatie en je bloeddruk. En wat dacht je van je rug? Als je buik groeit, neemt de belasting voor je rugspieren toe. Met zwemmen zorg je voor sterke rugspieren. Je traint je hele lichaam, onderhoudt je conditie en voorkomt een te grote gewichtstoename.

Blauwe bad
Ons blauwe bad is uitermate geschikt voor zwangerschapszwemmen. Het bad heeft een aangename temperatuur van 30 graden en het zwemtempo in dit bad is over het algemeen rustig.

Tip! Kom op maandag-, dinsdag- of woensdagochtend dan is het vaak rustig.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse badkaart
4,80
12 Badenkaart
48,00
25 Badenkaart
96,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.