Binnen

Turbo-zwemles

A diploma gegarandeerd in 20 weken!

Met 20 weken het A-diploma? Dat kan! Met Turbo-zwemles volgt je kind evenveel lessen als in een gewoon zwemlestraject, maar in langere lessen dus een kortere periode. De lessen duren 2,5 uur en zijn iedere vrijdagmiddag. Halverwege is een korte pauze waarin wij de kinderen voorzien van wat drinken en een gezond snackje. De kinderen kunnen daardoor de 2,5 uur goed volhouden.

Diplomagarantie
Door wekelijks intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof snel op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een ervaren zweminstructeur verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Bij ons haal je dan ook gegarandeerd je diploma!

Proefles
Aan de garantie zitten een aantal voorwaarden. De kinderen moeten minimaal 5 jaar zijn en enigszins watervrij. Of dat het geval is, testen we in de eerste les wat wij de proefles noemen. Daarnaast is continuïteit in dit proces van groot belang, dus als er te veel lessen gemist worden, vervalt de garantie.

Wil je meer weten over deze lessen, of twijfel je of je kind geschikt is, mail dan met onze coördinatoren via zwemles@sportfondsenhofvantwente.nl.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas

Tarieven

Snelcursus A
885,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.