Binnen

Kleuterzwemmen

Verkennen en wennen aan water

Kleuterzwemlessen zijn een ideale voorbereiding op zwemlessen. Spetteren, kopje onder, kijken onder water, drijven op de buik en rug, in het water springen, op een vlot klauteren… Het zijn essentiële vaardigheden die je kind nodig heeft om straks goed mee te kunnen doen met de zwemlessen. Een uitstekende voorbereiding op het Zwem-ABC dus! Maar ook gewoon heel veel plezier maken samen.

De naam kleuterzwemmen gaat niet altijd helemaal op. De aangeboden oefeningen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Op zondag zijn er 2 niveaus en vanaf 1 mei 2022 ook op woensdag. Weet je niet zeker waar je kind hoort, vraag het dan even aan de zweminstructeur.

Na de les kan er nog vrij gezwommen worden bij de tractor en na de laatste in hetzelfde bad (woensdags tot 10.30 u. en zondags tot 14.00 u.).


Belangrijke rol voor ouders
Verkennen en wennen aan water. Daar draait het om tijdens de kleuterzwemlessen. Als ouder heb je daarin een centrale rol. De instructeur geeft opdrachten die je samen met je kind in het water uitvoert. Met jouw aanwezigheid, aanwijzingen en vertrouwen leert je kindje met én zonder jou zwemmen. De gezamenlijke en zelfstandige oefeningen zijn leuk en uitdagend.

Geschikt voor: 

  • Kinderen die zich willen voorbereiden op zwemles
  • Kinderen die willen wennen aan water en watervrij willen worden
  • Kinderen onder begeleiding van een ouder
  • Kinderen vanaf 2,5 jaar

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Losse les
7,90
12 Badenkaart
79,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.