Binnen

Kleuterzwemmen

Verkennen en wennen aan water

Kleuterzwemlessen zijn een ideale voorbereiding op zwemlessen. Spetteren, kopje onder, kijken onder water, drijven op de buik en rug, in het water springen, op een vlot klauteren… Het zijn essentiële vaardigheden die je kind nodig heeft om straks goed mee te kunnen doen met de zwemlessen. Een uitstekende voorbereiding op het Zwem-ABC dus! Maar ook gewoon heel veel plezier maken samen.

De naam kleuterzwemmen gaat niet altijd helemaal op. De aangeboden oefeningen zijn ook al geschikt voor kinderen vanaf (bijna) een jaar. Op zondag en woensdag is er 1 niveau.

Na de les kun je nog even vrij zwemmen (woensdags tot 10.30 u. en zondags tot 13.00 of 14.00 u.).


Belangrijke rol voor ouders
Verkennen en wennen aan water. Daar draait het om tijdens de kleuterzwemlessen. Als ouder heb je daarin een centrale rol. De instructeur geeft opdrachten die je samen met je kind in het water uitvoert. Met jouw aanwezigheid, aanwijzingen en vertrouwen leert je kindje met én zonder jou zwemmen. De gezamenlijke en zelfstandige oefeningen zijn leuk en uitdagend.

Geschikt voor: 

  • Kinderen die zich willen voorbereiden op zwemles
  • Kinderen die willen wennen aan water en watervrij willen worden
  • Kinderen onder begeleiding van een ouder

LET OP: in de zomervakantie en op officiële feestdagen is er geen les.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Losse les
8,50
12 Badenkaart (1 jaar geldig)
85,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.